Annemarieke Krabbendam

In de periode van mijn opleiding Hypnotherapie bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam schoven er allerlei fragmenten in mijn ontwikkeling op hun plaats. Ik voelde bij mezelf en zag bij anderen dat ieder mens een enorme innerlijke kracht heeft en dat ieder van ons die kracht kan aanspreken. Mijn praktijknaam Mégin verwijst naar een oud Germaans woord dat "kracht" of "sterkte" betekent.

Na werkzaamheden in onderwijs en beleidsadvies heb ik besloten om mijn leven meer in te richten vanuit mijn hart. Mijn hele leven al zie ik dat er veel méér in mensen zit dan er vaak uitkomt. Ik ken de frustratie van dat te voelen in mijzelf. Toen dat opnieuw opspeelde in mijn leven ben ik aan de slag gegaan om alle belemmeringen in mijzelf weg te werken.

Bewustwording

Bewustwording of bewustzijnsgroei komt volgens mij neer op meer en meer leren vertrouwen op de stroom van het leven en onze capaciteiten om ons te laten dragen en te zwemmen. Dit proces duurt een leven. Het biedt me heel veel vreugde die ik iedereen gun!

Eérst zeg ik ja op wat er is buiten mij en in mij. Soms zijn dat dingen die ik fijn vind, soms dingen waarmee ik moeite heb. Maar ach, mijn goedkeuring of afkeuring voegt niets toe aan dat wat is. Dus zeg ik ja op alles. Daarna kan ik kiezen wat ik doe of laat. En dat doe ik met vallen en opstaan, groeiend in elk moment van mijn leven. Ik ervaar daarbij momenten van worsteling, wanhoop en verdriet, angst en isolement én momenten van grote lichtheid, ruimte en vrijheid.

Praktijk Mégin

Na de opleiding hypnotherapie ben ik in 2003 gestart met Mégin.

Mijn hartewens is een wereld met mensen die zich gelukkig en gezond voelen, vrij om te participeren in een wereld waarmee zij zich verbonden voelen. Wij hebben alle mogelijkheden daartoe in huis.

Jou te helpen met je opnieuw of beter in contact te brengen met die innerlijke kracht in jou is waarvoor ik me wil inzetten. Jij ook?

Annemarieke Krabbendam


Steenwijk (maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag)

Prinses Irenestraat 32
8331 ER Steenwijk

Mijn identificatienummers voor
alle zorgverzekeraars in Nederland

AGB    : 090030583
NBVH  : 03064
RBCZ  : 403190R
KvK     : 51828448