Ervaringen van cliënten

Man, 66 jaar

Sinds de laatste sessie zijn bijna 2 maanden verstreken. Ik wil even laten weten hoe het verder is gegaan.
Tijdens het laatste gesprek had ik in de avond en nacht nog last van een flauwe pijn en gebruikte ik nog oxycodon en paracetamol als pijnstillers. Op dit moment is de pijn geheel verdwenen, wat een winst t.o.v. mijn eerste afspraak toen ik met een druk-kussen in de auto vervoerd moest worden.
De luisteroefeningen doe ik nog om de 2 of 3 dagen.
Kortom ik ben enorm geholpen middels de therapie en kan samen met mijn vrouw en kinderen weer plannen maken.

Ben 44

Allereerst wil ik je nogmaals bedanken dat je me er weer bovenop hebt gebracht, en dat ik nu ben waar ik nu ben.
Ik heb 4 sessies bij jou doorlopen die mij de handvaten gaven voor het verdere leven, heb de boel in mijn hoofd zo op een rijtje kunnen zetten dat ik nu redelijk zorgeloos door het leven kan gaan en dat de paniekaanvallen verdwenen zijn en dat ik weer plezier in het leven heb en dat de dag niet altijd somber hoeft te beginnen maar dat achter de wolken die soms gouden randjes hebben, altijd de zon schijnt.

Man, 41

Soms loop je tegen dingen op in het leven waarmee je iets moet. Hypnotherapie bleek in mijn geval een effectieve en doeltreffende manier om wat zaken op te ruimen. In een aantal sessies gaf het me inzicht en maakte het me bewuster van hoe ik dingen anders kon aanpakken.
Als een vrijer mens.
Annemarieke heeft een prettige en professionele aanpak. Ze is respectvol, toegankelijk en helder in haar communicatie. Al met al een prettige ervaring.

Sandra, 25

Inmiddels had mijn lichaam al zes jaren dienst gedaan als hotel voor het prikkelbare darm syndroom. Ontstaan na een uitstapje Zuid-Amerika en altijd gebleven. Eerdere diëten, pillen of andere probeersels hadden weinig effect gehad. Ik constateerde dat het wel aan mijn geest zou liggen. Ik was ook geen psychisch patiënt, echter had ik natuurlijk wel last van spanningen en onrust zoals de meeste van ons. Ik beoordeelde het probleem als zijnde liggende in andere lagen, wat wel in mij zit en toch ook ongrijpbaar is: het onbewuste. Daar waar de oorsprong van vele 'vage' lichamelijke klachten ligt. Ik besloot naar een hypnotherapeut te gaan; de keus viel op Annemarieke. Zij vroeg mij waar ik last van had, waar ik behoefte aan had en wat ons doel van de sessies zou zijn. Wij constateerden een totaal uit balans geraakte basis. Zaak was deze te vestigen en weer op te bouwen. Middels verhalen en visualisaties beleefde ik ervaringen die mij rust en kracht gaven. Ik hoefde zelf niks te doen dan mij te ontspannen en de sessies te luisteren. Het moment waarop ik de sessies luisterde werd het rustpunt van mijn dag; mijn buik en geest werden licht en ontspannen. Mijn onbewuste werd beïnvloed en ik voelde mij kalmer en meer zeker. Annemarieke is een heel prettige therapeut, zij luistert echt en neemt je mee op een voor jou op maat gemaakte reis. Deze klassieke vorm van hypnotherapie is absoluut niet zweverig, het moment van 'trance'  is te vergelijken met het gevoel wat je 's ochtends hebt waarin je net niet slaapt en net niet wakker bent: doorgaans een positief en fijn gevoel.  Al met al overtuigde hypnotherapie mij dat ik mijn onbewuste kan beïnvloeden. Ik vind deze methode dusdanig interessant dat ik zelf een opleiding in hypnotherapie ga volgen. Bedankt!

Jessica, 39

Al jarenlang liep ik rond met vrij hevige darmklachten, het prikkelbare darmsyndroom is destijds bij me vastgesteld.

Ik werd getipt door een vriendin om hypnotherapie te proberen, omdat veel mensen met PDS zeer goede ervaringen met deze therapie hadden.


In het begin vond ik het best spannend, wist niet wat ik me ervan voor moest stellen maar t viel reuze mee, en merkte zelfs dat ik na elke sessie veel meer ontspannen was. Ik heb ongeveer 10 keer therapie gehad en de pijn werd stapje voor stapje minder. Annemarieke zorgde ervoor dat ik er achter kwam waar ik vooral tegen aan liep in mijn leven. Dingen waar ik zelf nooit aan gedacht had en blijkbaar voor veel spanning zorgden in mijn lichaam. Ik ben zeer blij dat ik dit heb gedaan en heb blijvend resultaat. Een aanrader. Bedankt Annemarieke!


Steenwijk (maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag)

Prinses Irenestraat 32
8331 ER Steenwijk

Mijn identificatienummers voor
alle zorgverzekeraars in Nederland

AGB    : 090030583
NBVH  : 03064
RBCZ  : 403190R
KvK     : 51828448